Såpflingor jämfört med linoljesåpa

Hej,
Jag letar efter hur jag bäst ska behandla mitt matbord som jag har slipat och skurat med linoljesåpa. Era såpflingor verkar vara ett intressant alternativ och nu undrar jag vad fördelen med era såpflingor är jämfört med linoljesåpa och om de går att använda på bordet som jag redan har linoljesåpat?
/Kristin
Kristin Malm Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

  • Hej Kristin,

    Tack för din fråga!

    Vi tycker också att våra såpaflingor är kanon, och utan att säga för mycket så är en stor fördel om man jämför med många linoljesåpor på marknaden att våra såpaflingor är Svanen-märkta, samt rekommenderade av Astma- och allergiförbundet. Våra såpflingor är vegetabiliska framställda av kokos- och palmkärnolja (Palmoljan som används i produkten är RSPO-certifierad, dvs hållbart producerad i samtliga led). Vi använder också såpaflingorna i vår produktion, och upplever produkten som lättarbetad, samtidigt som den ger ett bra resultat.

    Just behandling av en yta som tidigare är behandlad med en annan produkt kan vara svårt att ge råd kring. Vi uppmanar dig att testa att behandla en liten yta som inte syns först, för att säkerställa att resultatet blir så som du önskar. Lycka till!
    Ebba kundtjänst

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.