Väggskena sparring

Hej! Jag är intresserad av att köpa väggskena sparring och ha en 180 cm lång ekskiva, 25 cm djup. Räcker det att ha en konsol i var ände då, dvs två stycken?

Samt vilka produkter behöver jag mer köpa för att det ska bli komplett? Förutom konsolerna då alltså. Hyllplanet kommer sitta högt upp så vore fint om det som fäster själva hyllplanet (hyllstift?) inte syns underifrån.

Tack för hjälpen!
Sofia Gustafsson Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Sofia,

  Tack för att du kontaktar oss!

  Vi brukar rekommendera ett mellanrum på cirka 80-90 cm mellan konsolerna, så till hyllplan med längd 180 cm behövs 3 stycken konsoler.

  Utöver skenor, konsoler och hyllplan behövs skruv för vägg (beroende på vilken typ av vägg du har). Hyllstiften syns inte utan de täcks av konsolen.

  Återkom gärna om det dyker upp fler frågor.

  Vänligen,
  Helene
  Helene kundtjänst
 • Tack! Är detta något man kan köpa i butik eller måste man beställa hem? Jag bor i centrala Stockholm men kunde inte se något lagersaldo på hemsidan

  Bästa,
  Sofia
  Sofia Gustafsson
 • Hej igen Sofia,

  Alla delar till Sparring samt hyllplan finns vanligtvis på lager i butiken i Stockholm. Skicka gärna ett mejl till stockholm@norrgavel.se med vilka produkter du är intresserad av så kan de svara dig om de finns hemma.

  Bästa hälsningar,
  Helene
  Helene kundtjänst

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.